Pratite nas

Rukomet

Naisa prekinula lošu seriju

Foto: Arkus liga

Rukometašice Naise uspele su da prekinu seriju loših rezultata i slave u Čairu protiv ekipe Vojvodine iz Novog Sada sa 27:26 (13:15).

Bio je ovo meč u kome su uglavnom vodile gošće iz Novog Sada, ali su izabranice trenera Đorđa Teodorovića verovale da mogu do pobede.

Mučila se Naisa u većem delu susreta da zaustavi raspoloženu Milu Čaušević, koja je meč završila sa čak 12 postignutih golova. Najviše zahvaljujući krilu Vojvodine, tim iz Novog Sada imao je u 48 minutu četiri gola prednosti.

Tek kada se razbranila Anastasija Nedeljković, koja je proglašena za igračicu utakmice, stvari su došle na svoje za Nišlijke. Nošene podrškom sa tribina uspele su domaće rukometašice da preokrenu i dva minuta pre kraja povedu sa 25:24. Minimalnu razliku, kako se ispostavilo, domaće rukometašice nisu ispustile.

U taboru Nišlijki najefikasnija je bila Nina Milovanović, koja je sa devet golova krunisala jednu od najboljih partija u dresu Naise. Efikasne su bile još Olivera Nikolić sa šest i Sanja Stamenković sa pet golova. U ekipi Vojvodine, pored Mile Čaušević istakla se i Ana Lazić sa sedam golova.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet