Pratite nas

Fitness & Zdravlje

Miljana Ferenc osvojila zlato na Evropskom prvenstvu!

Miljana Ferenc osvojila zlato na Evropskom prvenstvu!

Bodibilderka Miljana Ferenc osvojila je danas prvo mesto u welness kategoriji na Evropskom prvenstvu u Španiji!

“Bila je drugačija organizacija nego prethodnih godina, zbog koronavirusa. Pri ulasku u Španiju morali smo da imamo negativan PCR test, ali pred takmičenje ga nisu proveravali jer se podrazumevalo da smo negativni. Bez obzira na sve to, organizacija je bila na vrhunskom nivou. Španci su odradili odličan posao. Bilo je mnogo zaposlednih koji su se trudili da sve protekne kako treba. Imali smo prostor gde ćemo da se zagrevamo, da se odmaramo, gde ćemo moći da jedemo. Svaki takmičar je mogao da povede po jednog delegata koji nam je pomagao da se pripremimo za izlazak na binu”, ispričala je Miljana za SportFem.

Interesovanje za šampionat Starog kontinenta bilo je baš veliko, pogotovo što mnogi navijači nisu mogli uživo da prisustvuju događaju.

“Drugačije je bilo jedino što sto smo bili obavezni da nosimo masku svuda osim u bekstejdžu i na bini. Svaka kategorija je bila odvojena od ostalih grupa. Pred sam izlazak na binu morali smo da imamo maske. Mali je bilo nezgodno zbog šminke, ali popravljali smo je pred sam izlazak. Imali su razumevanja za nas, moram baš da pohvalim organizaciju. Takmičenje je bilo uživo prenošeno. Tata i brat kažu da su se jedva uključili na link, jer je gledanost bila velika, pa je veza bila preopterećena.”

Miljana je posle trijumfa imala poruku i za čitaoce SportFema.

Pored Miljane, medalju je osvoji Igor Sikora, koji je bio drugi u “klasičnom bodibildingu”, a selektor naše reprezentacije Zoran Stojić bio je prezadovoljan.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fitness & Zdravlje