Pratite nas

Ostali Sportovi

Milica posle zlata: Probudila sam se sa dobrim osećajem (VIDEO)

Milica Novaković zlatna medalja
FOTO: Nebojša Radović / KSS

Srpski kajakaši ne vraćaju se iz Segenda praznih ruku. Kada dođe na granicu, Milica Novaković će carinicima imati da prijavi – zlato!

Sjajno je Milica izveslala danas trku na 500 metara u jednosedu i okitila se zlatnom medaljom Svetskog kupa. Dala je sama sebi izuzetan podsticaj pred naredne izazove, a ovog leta će ih biti više nego ikad.

Utisci su više nego pozitivni, veoma sam srećna i zadovoljna kako sam izveslala trku, kako sam se izborila sa situacijom. Nama je ovo, u principu, bilo drugo izborno takmičenje, a ja sam juče potvrdila svoju kvotu izborenu pre dve godine za Tokio, tako da je tu pritisak spao“, pričala je Novaković posle dodele medalja.

Sama ta činjenica da je u polufinalu potvrdila vizu za Tokio bila joj je dodatni vetar u leđa pred finale.

Ovog jutra probudila sam se sa dobrim osećajem, bez ikakvog pritiska i sa željom da se pokažem što je bolje moguće i da ovu trku sa mnogo snažnim i jakim devojkama iskoristim na najbolji mogući način kao pripremu za ono glavno, a to jeste Tokio“.

Svetski kup je tek početak, uvertira za burno leto koje sledi.

Prvi korak nam je bio ovaj Svetski kup u Segedinu, drugi korak je Evropsko prvenstvo u Poznjanju i treće, ali najvažnije su Olimpijske igre. A, onda krajem avgusta nas čeka Svetsko prvenstvo u Kopenhagenu“, najavila je Milica Novaković još mnogo uzbuđenja za srpske kajakaše.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Ostali Sportovi