Pratite nas

Miks

Milica Novaković u neverici: Peto EP, peti put 4. mesto

Milica Novaković kajakašica

Kao jedan dugački „Dan mrmota“… Evropska prvenstva kada vesla u disciplini jednosed na 500 metara liče Milici Novaković na pomenuti čuveni američki film u kojem se jedan te isti dan beskonačno ponavlja glavnom akteru.

Srpska kajakašica je u postu na instagramu objasnila da je minulo Evropsko prvenstvu u Poznjanu peto zaredom u kojem je na 500 m jednosed zauzela četvrto mesto.

Fun fact: Ovo je peto Evropsko zaredom na kojem nastupam u disciplini jednosed na 500 metara i zauzimam četvrto mesto. Ali, znate kako, istinito je: ono što te ne ubije, to te ojača! Zaista verujem da će mi na kraju sezone biti jasno zašto je sve moralo da se odigra na ovaj način, tako blizu medalje i da će mi svako izmaknuto pobedničko postolje poslužiti na mom putu ka ostvarenju cilja, ambicija i želja. I kada dođem do toga, znaću da je sve ovo vredelo”, napisala je Milica Novaković.

EP u kajaku: Medalja izmakla Milici Novaković za 25 stotinki

A, novi izazovi su pred vratima, Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo… Biće prilike da Milica “naplati” sve te stotinke zbog kojih je ostajala bez medalje.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks