Pratite nas

Borilački sportovi

Milica Mandić zlatom se oprostila od domaćih takmičenja

Zlatna olimpijka Milica Mandić danas je poslednji put nastupila na jednom takmičenju u Srbiji. Takmičarka tekvodno kluba Galeb osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 73 kilograma na prvenstvu Srbije održanom u Kragujevcu.

Pre borbi Milici je uručena specijalna plaketa Tekvodno asocijacije Srbije kao zahvalnica za sve što je uradila za taj sport u našoj zemlji. A, uradila je najviše što je mogla osvajanjem zlatne olimpijske medalje i nebrojeno trofeja na svetskim i evropskim turnirima.

„Srećna sam što se posle četiri godine borim na državnom prvenstvu. Uvek je lepo boriti se na domaćem terenu jer to ima posebnu težinu. Uzbuđena sam i pomalo tužna jer je ovo verovatno moje poslednje državno prvenstvo. Trudiću se da maksimalno uživam u ovom danu, radim borbu na lep način i završim ovo takmičenje”, rekla je Milica pred početak prvenstva Srbije.

Mandićeva će braniti boje naše zemlje na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, ali još nije donela odluku da li će to ujedno biti poslednje takmičenje pred odlazak u sportsku penziju ili će se pojaviti na još jednom svetskom turniru na jesen.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi