Pratite nas

Odbojka

Milena Rašić: Još ovo leto i rastanak sa reprezentacijom

milena rašić

Najavila je Milena Rašić, trofejna srpska odbojkašica, u intervjuu za SportFem da će na kraju ovog leta uzeti predah od klupskih obaveza.

Međutim, Evropsko prvenstvo u Beogradu u drugoj polovini avgusta biće ujedno i njen oproštaj od dresa reprezentacije Srbije, otkrila je u razgovoru za 24sedam.

Prvo da kažem da za budućnost naše odbojke apsolutno ne brinem, pogotovo na poziciji srednjeg blokera. Ovo će za mene biti poslednje leto u dresu reprezentacije. Prava je prilika da se od nacionalnog tima oprostim baš na Evropskom prvenstvu u Beogradu“, otkrila je Rašićeva.

I u dresu Srbije i na klupskom nivou nema šta Milena nije osvojila. Ostao joj je još jedan san.

Svaka medalje je posebna priča, drugačiji osećaj. Svake se rado sećam, zaista. Kao maloj mi ni na kraj pameti nije bilo da bih mogla do ovde da stignem, izgledalo je kao nemoguća misija. Ostvarila sam dečiji san, a sada su moji snovi nešto ozbiljniji i recimo da nisu vezani za odbojku. Naravno, volela bih još kolekciju da upotpunim zlatom sa OI, jer mi samo to nedostoje“.

Objasnila je Milena i zašto planira predah od odbojke.

Od kraja prošle sezone sam krenula da razmišljam o tome, međutim imala sam još godinu dana ugovora. Razlog je jednostavan, želim da provedem više vremena sa porodicom, a volela bih da zasnujem i svoju, ako Bog da. Mislim i osećam da je pravo vreme za to“, kaže Milena Rašić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka