Pratite nas

Košarka

Marina Maljković skratila spisak, 22 igračice nastavljaju pripreme

košarkašice srbije marina maljković
Foto: Košarkaški savez Srbije

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, posle povratka sa Zlatibora, nastavlja rad u sportskom centru „Vizura sport“ u Zemunu, da bi za dva dana krenula put Belgije, gde će krajem ove nedelje učestvovati na međunarodnom turniru zajedno sa selekcijama Belgije, Nigerije i Portorika.

Selektorka Marina Maljković je pred nastavak priprema skratila spisak košarkašica na koje računa za Evropsko prvenstvo u Valensiji i Olimpijske igre u Tokiju. Od 29 igračica koje su radile prethodnih dana zajedno ostaju za sada 22.

Na okupu će i dalje biti: Ivana Raca, Snežana Bogićević, Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Sara Krnjić, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Ivon Anderson, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Ana Dabović, Maja Škorić, Maša Janković, Anđela Dugalić, Tina Krajišnik, Ivana Katanić, Mina Đorđević i Sofija Olić.

Pre današnjeg treninga, ekipa je odradila PCR testiranje, kao i pojedinačno i timsko slikanje.

Srpske košarkašice 2/2 protiv Turske

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore. Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnice u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka