Pratite nas

Miks

Maljković i Višacki u Olimpijskom selu

Maljković i Višacki u Olimpijskom selu

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković danas je zajedno sa generalnim sekretarom Đorđem Višackim posetio srpske sportiste u Olimpijskom selu.

Čelnici Olimpijskog komiteta Srbije na licu mesta su se uverili da među našim olimpijcima vlada odlična atmosfera, kao i da u rezidencijalnom delu Tima Srbije u Olimpijskom selu sportisti imaju sve uslove za kvalitetan boravak.

Predsednik Maljković istakao je da je zadovoljan radom Misije Olimpijskog komiteta Srbije i da su svi na usluzi sportistima kako bi napravili najbolje rezultate.

“Moram da pohvalim organizaciju našeg tima u Olimpijskom selu. Olimpijski komitet Srbije je servis koji je na usluzi sportistima, i to jako uspešno radimo. To je prva stvar koju sam pitao sve sportiste pri dolasku, kako su zadovoljni sa uslovima u Selu i radom naše Misije. Atmosfera je odlična, oseća se jedinstvo. Magija Olimpijskih igara čini svoje. Želimo da to pretočimo u dobre rezultate. Velika su očekivanja, to govori poseta na današnjoj konferenciji za medije našeg tima koja je bila najposećenija u Tokiju. Najviše zahvaljujući najboljim ambasadorima naše zemlje, Novaku Đokoviću, Filipu Filipoviću, Maji Ognjenović i Sonji Vasić koji su prisustvovali konferenciji, kao i svim sportistima koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Apelujem na kompletnu javnost da bodri sportiste i kada bude teško, da ih podržimo sa jedinstvenim pozitivnom stavom iz kojeg će proizaći dobri rezultati”, rekao je predsednik OKS prilikom posete Olimpijskom selu.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki takođe apostrofira dobru atmosferu među Timom Srbije i ističe da postaje prisutan i pozitivan takmičarski naboj kod naših sportista.

“Prvo bih napomenuo da je sjajno što smo dobili mogućnost da uđemo u Selo i pozdravimo naše sportiste, jer je i to do pre nekoliko dana bilo neizvesno zbog oštrih kovid protokola koji su na snazi. Kao neko ko ima i takmičarsko iskustvo sa Olimpijskih igara i ko je bio stanovnik Olimpijskog sela, prepoznajem dobru atmosferu. Vidi se takođe da svi sportisti postaju usmereni ka izazovima koji ih očekuju u narednim danima i da su spremni za takmičenje”, istakao je Višacki.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks