Pratite nas

Rukomet

Laka pobeda rukometašica protiv Makedonije

rukometašice srbije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je u prvom kontrolnom susretu u Staroj Pazovi savladala rukometašice Makedonije rezultatom 33:25.

Nakon pet dana trenažnih aktivnosti reprezentacija Srbije je imala prvu od dve provere protiv Makedonije. Bilo je ovo svojevrsna prilika da sve reprezentativke dobiju određenu minutažu i da se sve urađeno prethodnih dana na treninzima utvrdi u utakmici.

Srbija je u utakmicu ušla odlično, vrlo brzo stekla ubedljivu prednost i držala kontrolu nad igrom i rezultatom tokom čitavog prvog poluvremena. U drugom delu igre u redovima Srbije su bile brojne rotacije kako bi sve devojke dobile priliku za igru. Gošće su agresivnijom igrom u drugom poluvremenu uspele da smanje rezultat, ali se Srbija ubrzo vratila u pravi kolosek i pobedila rezultatom 33:25.

SRBIJA: M. Agbaba, J. Agbaba 3, Bojičić, Vukajlović, Kovačević 6, Mitrović, Jovović 3, Bogunović, Obradović 1, Graovac, Đurašinović, Stamenić 2, Stoiljković 2, Jovović, Lovrić, Petrović 1, Janjušević 5, Risović, Kocić 2, Kojić 4, Radojević.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet