Pratite nas

Odbojka

Kubanka Kleger pojačala Zvezdu

U drugom delu sezone Crvena zvezda će biti jača za Kubanku Anu Kleger (33). Iskusna igračica koja pokriva poziciju korektora je debitovala 27. januara na susretu sa Omladincem, ali je tek danas zvanično predstavljena u trofejnoj sali SD.

Iako je već zaigrala u novom dresu, zbog svega što je pokazala u dosadašnjoj karijeri braneći između ostalog boje Albe, Lokomotive Kalinjingrad, Budlovani Lođa, Samsuna, Telekom Bakua, i svega što se očekuje da donese srpskom timu, u klubu nisu želeli da ovaj transfer prođe nezapaženo, pa su dan pred veliki duel sa Vakifbankom (utorak 19 časova, Banjica) organizovali konferenciju za medije kako bi se vest o dolasku još više raširila.

Nije mnogo vremena prošlo od dolaska u Srbiju, ali čini se da nova sredini Kubanki prija…

Dobro se osećam u Beogradu, prvi utisci su odlični… Svi su mi pružili podršku. Osećam se zaista kao kod kuće. To je veoma važno za mene. Devojke su dobre igračice, imaju kvalitet, to sam odmah videla. Imamo zaista dobru ekipu. Mislim da će sve biti kako očekujem„, rekla je Ana Kleger, koja je u sezoni 2017-2018 izabrana za najboljeg korektora Lige šampiona.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka