Pratite nas

Rukomet

Krpež: Bićemo još bolje na SP

katarina krpež šlezak rukometašica
Uništila je Slovakinje - Katarina Krpež Šlezak postigla je 13 golova u dva meča baraža za SP

Prvo je šest puta izbušila mrežu Slovakinja u Šalji, a onda je danas sedam puta matirala golmanke gostiju u revanš meču u Beogradu i najviše doprinela pobedi 32:25.
Kad se sve sabere, Katarina Krpež Šlezak bila je noćna mora za Slovačku u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiju.

Mi smo presrećene. Od početka smo znale šta želimo i išle smo ka svom cilju. Prva utakmica u Slovačkoj nije bila tako dobra, ali sad smo poboljšale igru. Veliki je korak što smo se plasirale na Svetsko prvenstvo, a sad da nastavimo korak po korak da usavršavamo ideje koje ima selektor”, kaže Katarina.

Članica ljubljanskog Krima veruje da će Srbija za osam meseci na Mundijalu u Španiji igrati još bolje nego u baražu.

Nadam se da ćemo, pre svega, biti kompletnije, da će nam se vratiti Andrea Lekić. Dešavalo nam se u oba susreta sa Slovačkom da prvo poluvremene krenemo u grču i da nekako kasno uđemo u meč na pravi način. Moramo na tome mnogo da radimo, jer jači rivali to ne praštaju. U takvim mečevima mora odmah da se uđe sa 200 posto snage, motivacije, koncentracije, samopouzdanja. Međutim, imamo odličnu analizu mečeva, dobrog selektora, samo treba mnogo da radimo i da ostanemo zdrave i siguran sam da ćemo na Svetskom prvenstvu igrati još bolje”, podvlači Krpež Šlezak.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet