Pratite nas

Fudbal

Kristina Krstić: Hrabrom igrom rušimo Spartak

Poslednja utakmica u sezoni i to finale Kupa. Popravnog nema, a fudbalerke Mašinca, osim toga, nemaju šta da izgube. Spartak je favorit u večerašnjem finalu (20.00, Arena sport 4), ali Nišlijke žele da nedostatak iskustva u osvajanju trofeja nadomeste hrabrošću.

Tako barem poručuje Kristina Krstić, napadač Mašinca.

„Takmičenje u Kupu uvek predstavlja poseban izazov. Samim tim drugačiji je i pristup igri. Radili smo na tome da naša taktika ne bude ista kao u prvenstvenim mečevima sa Spartakom. Najveći adut naše ekipe svakako treba da bude hrabrost, fokusiranost i disciplina u igri“, kaže Kristina za SportFem.

Mašinac je najtrofejniji srpski klub, ali Niš punih 10 godina čeka na pehar. Poslednji put je Mašinac stigao do trofeja 2011. kad je u finalu Kupa savladao upravo Subotičanke sa 4:1.

„Navikli smo da utakmice Spartaka i nas uvek imaju epitet derbija. I večeras očekujem vrlo kvalitetan meč, ipak su u pitanju dve najbolje ekipe trenutno u Srbiji.“

Obično se pred ovakve mečeve često u klubovima priča o premijama i posebnim nagradama. Ako bi srušile neprikosnoveni Spartak, naravno da bi Nišlijke zaslužile bogatu nagradu, ali u domaćem domaćem fudbalu ne može baš da se govori o velikim bonusima.

„Eto, kao što kažete, mi smo skoro pa na amaterskom nivou tamo da premije postoje, ali u skladu sa mogućnostima klubova“, poručuje Krstićeva.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal