Pratite nas

Rukomet

Kovačević: Švedska nas je nadigrala

Posle slavlja u Zrenjaninu i osvojena dva važna boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Srbija je poražena u drugom susretu sa Švedskom.

Naša selekcija je uspevala da parira domaćinu u prvom poluvremenu, ali nakon toga odlična Švedska ekipa je bila ubedljiva i savladala naše devojke rezultatom 33:25.

Jovana Kovačević je sumirala utiske posle duela u Istadu.

Znali smo da će ova utakmica biti teža i da će Šveđanke biti motivisanije jer igraju kod kuće pred svojim navijačima i zbog toga što smo ih pobedili u prvoj utakmici. Držale smo se u prvom poluvremenu, pokušale smo da sprečimo njihove kontre u čemu su one najjače, ali u drugom poluvremenu su nas nadigrale. Koliko god smo se trudile da izvučemo utakmicu u našu korist, svaku našu grešku su iskoristile kontrom i golom i bilo je na kraju veoma teško da se vratimo”, istakla je Jovana.

Ona je sumirala učinak u martovskom ciklusu kvalifikacija.

Na kraju smo zadovoljne što smo ostvarile jednu pobedu nad ekipom Švedske i spremne smo za nastavak kvalifikacija. Za dve utakmice u aprilu smo spremne i motivisane da ispravimo sve gde smo grešile i da budemo još bolje”, poručila je Kovačević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet