Pratite nas

Rukomet

Kovačević: Da budemo iz utakmice u utakmicu sve bolje

Sve smo bliži prvenstvu Evrope, broje se dani do prve utakmice.

Reprezentacija Srbije je u punom pogonu, a Jovana Kovačević, bombarderska u dresu naše selekcije, nema bojazan od kraćeg pripremnog perioda:

Svakako da nemamo dovoljno vremena, nikad nećemo ni imati idealan vremenski period za pripremu. Međutim, trudimo se da svaki trening iskoristimo na najbolji mogući način i da se tokom preostalih nekoliko dana pipremimo što bolje“, kaže Jovana.

Uz pozitivnu atmosferu koja ih krasi, rukometašice Srbije spremne su za izazove u Sloveniji:

Želje ne manjka, imamo veliku motivaciju da pružimo sve od sebe, da se trudimo, iz utakmice u utakmicu idemo sve bolje i videćemo kako će biti na kraju“.

Srbija je ukrstila koplja sa Švedskom u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat, dok je protiv Slovenije igrala prošle godine na Svetskom prvenstvu:

Utakmice neće biti kao prethodne, ali znamo kakav rukomet igraju protivnice i iskustvo koje imamo protiv njih sigurno će pomoći. Sve ekipe će imati veliku želju, kao i mi, to je sigurno. Najbolji će pobediti, videćemo“.

Kao adut više na terenu ističe:

Ambicije i ciljevi su nam jako visoki, da pružimo sve od sebe. Atmosfera i energija su na zavidnom nivou i to će nam dosta značiti na terenu“, jasna je Kovačević.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet