Pratite nas

Sportovi u vodi

Konačno u Beogradu: Stiže Rađenova Akademija vodenih sportova

Konačno u Beogradu: Stiže Rađenova Akademija vodenih sportova

Akademija vodenih sportova proslavljenog vaterpolo reprezentativca Srbije, Nikole Rađena, konačno stiže u Beograd! Svečano otvaranje zakazano je za četvrtak od 19.30 časova na bazenima „25. maj“.

Prethodno su kampovi već otvoreno u Ljigu, Gračanici i Mionici, a na otvaranju u prestonici Srbije očekuju se brojne zvanice iz sveta sporta, politike i privrede, kaže Nikola Rađen.

„Projekat Akademija vodenih sportova promoviše sport kao zdrav segment života, stvara potrebu za zdravljem i vežbanjem. Pomaže deci da kroz naše projekte (kampove, školice plivanja i vaterpola, utakmice i promocije) rade sa najboljim trenerima, da upoznaju prave asove i treniraju sa šampionima! Ideja projekta je da na decu utičemo još u najmlađem uzrastu tako što će svako dete imati priliku da nauči da pliva. Našim planom i programom dobićemo veliku bazu talentovane dece koja će predstavljati budućnost“, kaže Rađen.

Osnovni program kampa osmišljen je za dečake i devojčice neplivače i poluplivače. Program vaterpolo treninga mogu da pohađaju svi koji su savladali obuku plivanja, a grupe se formiraju prema godištu i sposobnostima deteta.

Naravno, pozvana su sva deca, dečaci i devojčica, koja vole vodene sportove ili žele da ovog leta savladaju plivačku obuku.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Sportovi u vodi