Pratite nas

Rukomet

Kastamonu doveo pola Budućnosti (VIDEO)

jovanka radičević rukometašica

Velika rekonstrukcija tima čeka Budućnost, najveći sportski brend Crne Gore, jer je ostala bez pola tima.

Ali, kao po narodnoj, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Onaj ko se raduje u ovom slučaju je turski klub Kastamonu, koji je doveo čak četiri rukometašice iz startne postave Budućnosti!

Želeći da drži tenziju kod navijača, Kastamonu je za sada objavio da je potpisao ugovor sa dve: Jovankom Radičević i Majdom Mehmedović. One su na društvenim mrežama objavila fotografije potpisivanja ugovora i potvrdile transfer.

Sledeće sezone ću nositi dres Kastamonua. Želela bih još jednom da se zahvalim Budućnosti i svim svojim saigračicama, upravi i navijačima na ogromnoj ljubavi i podršci na terenu i van njega. Budućnost je naša kuća, naš dom, ali je sad došlo vreme za novo poglavlje”, napisala je Majda Mehmedović.

U toku dana bi trebalo Kastamonu da potvrdi dolazak još dve crnogorske reprezentativke. Radi se o beku Mileni Raičević  golmanu Marini Rajčić. One su propustile prethodnu sezonu, jer su postale majke, ali su sada u trenažnom procesu, da bi bile spremne za Olimpijske igre u Tokiju.

Iz Budućnosti su pored njih četiri otišle i Ema Ramusović (ĆSM Bukurešt), Alison Pino, Barbara Arenhart i naša Andrea Lekić, koje su potpisale za Krim.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet