Pratite nas

Odbojka

Kakva brojka! Jovana Brakočević osvojila 1.500 poena u Poljskoj

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević dominira u poljskom Hemiku. Neverovatno zvuči podatak da je bivša reprezentativka naše zemlje pre par dana stigla do brojke od 1.500 osvojenih poena u poljskoj ligi.

Njen tim savladao je ekipu Radomke sa 3:1 na domaćem terenu, a Jovana je bila najefikasnija u timu iz Polica sa 21 osvojenim poenom.

I tako je premašila neverovatnu brojku od 1.500 poena. Poseban kuriozitet je da Jovana igra tek treću sezonu u poljskom šampionatu. Nosila je dres Lođa u sezoni 2018/19, a sad već drugu godinu zaredom igra u Policama.

Hemik je prošle sezone osvojio titulu i računajući sve mečeve u ligaškom delu sezone i plej-ofu odigrao je ukupno 30 utakmica u ligi. Lođ je u sezoni kad je Brakočevićeva nosila njegov dres, odigrao ukupno 31 meč u šampionatu. Tekuće prvenstvo stiglo je do 18 runde.

Ako bismo računali da je Jovana odigrale sve utakmice u svim sezonama u Poljskoj, a nije, onda se dođe do spektakularne cifre da je osvajala 19 poena na svakoj utakmici koju je odigrala!

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka