Pratite nas

Odbojka

Kadetkinje na turniru u Irkutsku

Ženska i muška kadetska reprezentacija Srbije učestvovaće na Finalnom turniru „Lokovolej 2022.“ koji će se odigrati od 25. do 27. januara  u Irkutsku. Kadeti Srbije će igrati sedmi put na renomiranom turniru, dok će kadetkinje Srbije debitovati ove godine.

U konkurenciji kadetkinja (2007. i mlađe), na 4. turniru „Lokovolej 2022.“ igraće Srbija, Belorusija, Irkutsk, Čeljabniska oblast, Vladivostok (Primorski region), Krasnodar (Krasnodarski region), Abakan (Republika Hakasija) i Kalinjingrad.

U konkurenciji kadeta (2006. i mlađi) odigraće se 13. „Lokovolej 2022.“, a nastupiće Srbija, Belorusija, Irkutsk, Čeljabinsk, Belgorod, Primorski region, Krasnojarsk i Novosibirsk.

Utakmice po grupama, polufinala i mečevi za plasman će se odigrati u dvorani „Dinamo“, a finala i ceremonija dodele medalja u dvorani Rad (Trud).

Organizatori su saopštili da će se žreb obaviti u utorak, 24. januara. Takmičenje po grupama će se odigrati u sredu, 25. januara i u četvrtak, 26. januara, kada su na programu i polufinala i mečevi za plasman. U petak, 27. januara će se odigrati finala, a potom će uslediti ceremonija dodele medalja i nagrada.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka