Pratite nas

Rukomet

Juniorska reprezentativka u redovima Radničkog

Juniorska reprezentativka u redovima Radničkog

Radnički je sve jači! Rukometašice kragujevačkog kluba od danas su jače za Milicu Todorović (19), juniorsku reprezentativku Srbije, koja je nedavno sa nacionalnim timom osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu B divizije.

Milica igra na poziciji levog krila i trebalo bi da nadomesti odlazak iskusne Bojane Agatunović koja je prošle sezone igrala za Radnički.

Todorovićevu krasi izuzetna prodornost, raznovrsnost u realizaciji i visok stepen agresivnosti u fazi odbrane, kažu u njenom novom klubu, a Milica dodaje da je srećna zbog ostvarenog transfera.

„Drago mi je i ponosna sam što ću narednih sezona nositi dres vicešampiona Srbije. San svake igračice na početku karijere je da zaigra u eliti i da se oproba sa kremom rukometa u našoj zemlji. Angažmanom u Radničkom, san mi se ispunio i radosna sam što ću karijeru nastaviti u ovako organizovanom klubu. Smatram da sam povukla najbolji mogući potez i da je Kragujevac sredina po meri za moj dalji napredak. Ujedno sam uverena da će ova podmlađena ekipa ostvariti ono što se od nas očekuje„, zaključila je Milica, koja je overila trogodišnju vernost Radničkom.

Milica je rukometom počela da se bavi sa osam godina, a do sad je nastupala za Petrovaradin.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet