Pratite nas

Rukomet

Juniorke otputovale za Italiju na EP

juniorke rukomet

Juniorska reprezentacija Srbije u rukometu otputovala je za Italiju, u kojoj će se od 12. do 18. jula odigrati Evropsko prvenstvo B divizije.

Naše mlade rukometašice će igrati u grupi A, u kojoj će joj rivali biti Tuska, Bugarska i Italija. Pvi meč Srbija će igrati 12. jula protiv Turske.

Boje našeg državnog tima braniće: golmani Aleksandra Šarac, Tijana Ilić i Anastasija Nedeljković, leva krila Tamara Kocić i Milica Todorović, pivoti Marija Ilić, Tamara Kojić i Milica Lovrić, desna krila Tijana Simić i Milica Zubović i bekovi Una Obrenović, Lana Mijailović, Anja Klenkovski, Ljubica Milović, Helena Inđić, Magdalena Malenović i Tina Paunić.

Selektor Dragan Markov pred polazak na put je rekao:
Nažalost, nemamo mnogo informacija o protivnicima. Turska ove sezone nije odigrala nijednu zvaničnu utakmicu. Mi smo apostrofirali i to je uvek tako da je najvažnija prva utakmica, kako otvorimo šampionat. Trudimo se da za tu prvu utakmicu budemo maksimalno spremni. Gledaćemo da devojke pruže najviše što mogu u datom momentu i nadam se da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat“, rekao je Markov.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet