Pratite nas

Miks

Jovana Arsić iz Japana za SportFem: Treniram u sobi i čekam rasplet

jovana arsić veslanje

Veslačica Jovana Arsić, koja je sa našim olimspijskim timom otputovala u Tokio, kaže za Sportfem da se zdravstveno oseća dobro i da u hotelskoj sobi u karantinu čeka rasplet situacije koja je nastala pre dva dana kada je na aerodoromu u Tokiju testom ustanovljeno da je veslač Miloš Vasić zaražen koronom.

“Testirali su ostatak tima juče i danas opet i svi smo negativni. Sada čekamo šta će da bude. U sobama smo, donose nam hranu i čekamo rasplet. Trebalo je da otputujemo u Tojamu na pripreme dve nedelje. Imam trku za 19 dana. Odradila sam trening u sobi, nešto sam improvizovala. Volela bih da se što pre vratim regularnom treningu i nadam se da ćemo moći uskoro da odradimo završne pripreme i da nastupimo”, rekla nam je Jovana i dodala da je veslačka ekipa stigla ranije kako bi se prilagodili klimi i vremenskoj zoni.

Inače, kada je naša ekipa stigla u Tokio, urađeno je testiranje i ispostavilo se da je Vasić, koji se takođe oseća dobro, pozitivan na koronu.
Posle nekoliko sati na aerodromu članovi ekipe, koju osim Arsićeve i Vasića, čine i Martin Mačković i trener Nikola Stojić, smešteni su u hotelske sobe u karantin.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks