Pratite nas

Rukomet

Jelena Knežević u Radničkom

Jelena Knežević u Radničkom

Vicešampionke Srbije, rukometašice Radničkog, jače su za levog beka Jelenu Knežević (23), koju u Kragujevcu predstavljaju kao „igračicu razornog šuta, koja jednako dobro igra u odbrani i napadu“.

Radnički će u novu sezonu ući u podmlađenom sastavu. Nakon odlaska par iskusnih igračica, otvorio se prostor za mlače, koje će talentom i energijom pokušati da nadomeste nedostatak iskustva i ponove rezultate iz prošle sezone. Ili odu čak korak dalje.

Jedna od lidera tima trebalo bi da bude ušravo Knežević.

„Srećna sam što sam se pridružila prošlogodišnjem vicešampionu. Radnički je jako mlada i perspektivna ekipa, tako da smatram da ću se dobro uklopiti i dati veliki doprinos timu. Ono što mogu da obećam je da ću dati maksimum kako bi se ostvarili svi ciljevi kluba. Radujem se novom izazovu i verujem da će ova sezona biti uspešna kako za klub tako i za mene“, izjavila je Kneževićeva po dolasku u Kragujevac.

Jelena je potpisala ugovor na godinu dana. Ona je rukometom počela da se bavi sa 11 godina u ekipi Župe iz Aleksandrovca, a nastupala je i za Vrbas, Napredak iz Kruševca i Železničar iz Inđije.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet