Pratite nas

Rukomet

Jelena Agbaba u Budaeršu

Jelena Agbaba u Budaeršu

Rukometna reprezentativka Srbije Jelena Agbaba (24) i naredne sezone igraće u Mađarskoj, ali za ekipu Budaerša. Reč je o novom članu prve lige, koji je prošle sezone u zapadnoj diviziji druge lige ostvario 22 pobede u isto toliko utakmica i s velikim ambicijama dočekuje novu sezonu.

Agbaba je potpisala na godinu dana, ali je na sajtu kluba predstavljena kao kapitalno pojačanje.

„Dolazak u Budaerš predstavlja korak napred u mojoj karijeri i nastavak mog igračkog razvoja. Verujem da će klub obezbediti sve moguće uslove da stvorimo pravi timski duh, jer je on neophodan za vrhunske rezultate. Imaću odlične saigračice, a Budaerš mi je ostao u lepom sećanju dok sam igrala za Šiofok. Moja koleginica iz reprezentacije Jovović potvrdila mi je da sam napravila odličan izbor dolaskom u ovaj klub. Neko sam ko je uvek gladan pobeda, uspeha i trofeja i verujem da će to biti moj najjači adut i ovde“, rekla je Jelena.

Devojka rođena u Kikindi počela je karijeru u istomenom klubu, a u inostranstvu je nastupala za mađarski Šiofok, Gomelj iz Belorusije, Pogon Šćećin iz Poljske, a onda se vratila u mađarsku Bekeščabu, čiji je član bila do nedavno.

Igračica Budaerša od februara ove godine je i Jovana Jovović, takođe naša reprezentativka.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet