Pratite nas

Košarka

Javila se Sonja Vasić: Tokio, vidimo se!

sonja vasić
Foto: FIBA

Sjajne vesti za srpski košarkaški tim! Najbolja igračica Evropskog prvenstva, na kojem je Srbija osvojila zlato, Sonja Vasić, igraće na Olimpijskim igrama.

Sonja je prethodnih dana bila u karantinu, pošto je „zakačila“ koronu isto kao i njen suprug, veslač Miloš Vasić, kojem je otkriveno da je zaražen kada je sleteo u Tokio.

Vladala je neizvesnost da li će najbolja srpska košarkašica moći na Olimpijske igre, da li će stići da se spremi za turnir, ali danas je ona sama razvejala sve dileme.

„Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni.

Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se“, napisala je Sonja Vasić na instagramu.

A i njen suprug Miloš Vasić je pregurao koronu, poslednja dva testa su mu bila negativna, pa je sa ekipom ušao u olimpijsko selo.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka