Pratite nas

Rukomet

Iz Soluna u Grac: Jovana Stojanović ima novi klub

jovana stojanović
Foto: privatna arhiva

Rastanak sa PAOK-om posle fenomenalne sezone, Jovana Stojanović je potražila nove izazove.

Srpska rukometašica ima novi klub, iz Soluna se preselila u Grac, gde će u narednoj takmičarskoj godini braniti boje austrijskog HIB-a.

Ugovor je potpisan na godinu dana, a imaće Jovana posebnu misiju u Gracu, jer iako ima 27 leta, biće najstarija igračica u timu!

“Novi klub i ligu ne poznajem baš najbolje, ono što znam to je da je ekipa dosta mlada, ali jako talentovana. Biću najstarija rukometašica u timu i trudiću se da maksimalno pomognem ekipi što iskustvom, što igrom. Nadam se da možemo da budemo veliko iznenađenje u austrijskoj ligi ove sezone”, rekla je Stojanović za SportFem.

Nekadašnja juniorska reprezentativka Srbije Jovana Stojanović je karijeru počela u Zemunu, potom je branila boje Max sporta iz Nove Pazove, potom je bila trostruki prvak Srbije u dresu Radničkog iz Kragujevca. Inostranu karijeru je počela u mađarskoj Bekeščabi, da bi potom dve godine imala pauzu, jer se ostvarila u ulozi majke. Na teren se vratila u Inđiji, potom je otišla u PAOK, gde je osvojila duplu krunu i sada kreće u novu epizodu, u Austriji.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet