Pratite nas

Atletika

Ivana Vuleta: Zdrava sam i spremna, a Arena izgleda spektakularno

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta iskoristiće predstojeći Beogradski dvoranski miting kako bi se što bolje spremila za Svetsko dvoransko prvenstvo gde brani zlatnu medalju. Oba takmičenja biće održana u beogradskoj Areni, a već u ponedeljak 7. marta na programu je Beogradski miting.

“Arena ponovo izgleda spektakularno i mislim da će biti svi oduševljeni, kako sportisti, tako i ljudi koji budu došli da prate. Biće to lepa uvertira za ono što sledi, kvalitetna takmičenja. Presrećna sam što sam zdrava i sposobna da se takmičim, otvorila sam sezonu dosta kvalitetno. Moram da znam da pustim svoj maksimum, ostaću dosledna da ću se pojaviti samo kada sam spremna. Hoću da se na mitingu pirmaknem granici od sedam metara, da spremno dočekamo takmičenje, prijatelje iz sveta. Moj apel je da dođe što više publike i da svi gledamo u ponedeljak, a onda i za vikend sve ostale takmičare. Nadam se da će biti i više od jednog rekorda oboren u Areni”, rekla je Vuleta.

Srpska atletska reprezentacija predstaviće se u jakom sastavu, poručio je selektor Edin Zuković.

“Predstojeći miting je poslednje takmičenje za ispunjavanje kriterijuma za Svetsko prvenstvo, zato ima i mnogo prijavljenih sportista iz 34 zemlje. Program će trajati od 17 do 20 časova i pozvao bih publiku da dođu u što većem broju, jer kao što znate sam prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe”, kazao je Zuković.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Atletika