Pratite nas

Atletika

Ivana Vuleta šampionka Srbije

Foto: Srpski atletski savez

Najveća zvezda srpske atletike i naša najupešnija reprezentativka Ivana Španović Vuleta demonstrirala je svu lepotu i moć kojom raspolaže u ovom sportu i disciplini u kojoj se takmiči, skoku udalj.

Navikla nas je na pobednička postolja, rekorde, širok osmeh u znak trijumfa, tako je bilo i danas na Banjici gde je ostvarila skok od 6.85 m kojim je još jednom ponela naslov najbolje u državi.

Ivana je u seriji ostvarila sledeće rezultate: 6.83 m, 6.63 m, 6.75 m, 6.62 m, prestup, 6.85 m.

Ovo je moje prvo takmičenje nakon dužeg vremena i s obzirom na to da je zalet bio kraći, zadovoljna sam rezultatom. Fokus takmičenja bila je tehnika skoka i u tome smo i uspeli”, istakla je Ivana

Našu zlatnu atletičarku, svetsku šampionku imaćemo priliku da gledamo u Štark Areni od 18. do 20. marta kada će u Beogradu biti održano Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici i gde će naša dijamantska Ivana juriti novo zlato.

Za dve nedelje me čeka takmičenje u Birmingemu, potom Belgrade Indoor Miting u beogradskoj Areni i za sam kraj,  Svetsko atletsko prvenstvo. Ove zime imam jasan cilj i sve moje želje usmerene su na jedno mesto – pobedničko postolje Arene”, zaključila je Ivana Vuleta.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Atletika