Pratite nas

Fudbal

Grozdanović: Nezasluženo, devojke su plakale zbog poraza

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Grozdanović bio je razočaran posle poraza od Portugala u Setubalu 2:1.

On uprkos tome što naše devojke posle dve utakmice imaju nula bodova, veruje da će Srbija izboriti barem baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo.

“Pored svih pehova koje smo imali zbog povreda i dolazaka nekih devojaka, desilo se da imamo i dve igračice pozitivne na kovid, a koje su trebale da budu starteri. Čestitao bih devojkama na dobroj igri, stručnom štabu na dobro odrađenom poslu sa ovim kadrom koji smo imali. Jako je teško sada nešto reći, devojke su pružile maksimum, a moram da se osvrnem i na suđenje koje je danas bilo katastrofalno. Devojke su posle meča plakale, nisu zaslužile poraz. Ponovo smo pokazali kvalitet, možemo da igramo i protiv najjačih selekcija”, rekao je Grozdanović.

Srbija je bila daleko bolji rival u drugom poluvremenu, kad je možda oštećena i za penal, a izgubila je golom upravo iz penala.

“Mislim da će sve ovo morati da nam se vrati. Pred nama je meč sa Turskom, moramo se izdići iz ove situacije i jednostavno nemamo izbora, moramo da pobedimo Tursku. Verujem u devojke, bez obzira što nismo imali 9-10 igračica, pokazale su visok kvalitet i karakter. Srbija će u budućnosti biti jedna od veoma ozbiljnih reprezentacija. Posle svega što smo ovde videli i prikazali, još više sam ubeđen da Srbija može do baraža“, dodao je Predrag Grozdanović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal