Pratite nas

Fudbal

Grozdanović: Možemo i moramo mnogo bolje

Pregazila je reprezentacija Srbije Bugarsku u Staroj Pazovi sa 3:0, a moglo je po šansama, pogođenim prečkama i stativama da bude bar još toliko golova u mreži rivala.

I dok je cela fudbalska javnost oduševljena partijom koje su prikažale devojke u crvenim dresovima, selektor Predrag Grozdanović tvrdi da Srbija može i mora mnogo bolje!

Rekao sam i pre meča da će biti teško, iako Bugarska nema kvalitet kao naša reprezentacija, ali znali smo da će biti teško „namestiti glave“ za takvog protivnika. Pokazalo se u drugom poluvremenu, kada je ušla Jelena Čanković u igru, kako se sve okrenulo i promenilo. Imamo kvalitet da možemo i moramo mnogo bolje od ovog, ali u ovakvim okolnosti, sa pehovima koji nas prate duže vreme, mislim da je rezultat dobar i idemo u Bugarsku da pobedimo. To bi nam otvorilo realne šanse za cilj koji imamo, a to je baraž za Svetsko prvenstvo“, rekao je Grozdanović.

Joca razbucala Bugarke!

Ogroman broj neiskorišćenih šansi je nešto što zabrinjava selektora.

Dobro je što se stvaraju šanse, ali realizacija je izostala i to je ono što zabrinjava. Imaćemo vremena za analizu. Tri boda su tri boda, idemo utakmicu po utakmicu… Hvala svima na podršci, mislim da ove devojke zaslužuju pažnju i da će se revanširati na najbolji mogući način“, poručio je Predrag Grozdanović.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal