Pratite nas

Fudbal

FSS i Institut za ženski sport imaju divne vesti za devojčice

ženski fudbal

Divna vest za sve devojčice uzrasta osnovne škole koje vole da igraju fudbal.

Institut za ženski sport i Fudbalski savez Srbije pokreću besplatne škole fudbala za sve devojčice od prvog do osmog razreda.

Drago nam je što nas je FSS izabrao za partnera u projektu motivisanja devojčica da se bave fudbalom. Vredno radimo, i očekujemo da prve besplatne škole fudbala za sve devojčice koje žele da treniraju ovaj sport krenu sa radom u više gradova već u februaru. Fudbal je sport koji je percipiran kao muški sport, vreme je da to promenimo. Saradnju sa FSS vidimo kao važan korak za budući razvoj ženskog fudbala u Srbiji“, izjavila je Marina Maljković, osnivač Instituta za ženski sport, košarkaški trener i selektorka ženske košarkaške reprezentacije.

1 Komentar

1 Komentar

 1. Aleksandar

  4 februara, 2022 at 1:17 pm

  Sram ih bilo toliko klubova i devojcica a novca nigde dok one ostavljaju srce na terenu nikakvu podrsku nemaju ni od FSS niti od maticnih klubova ….
  Pritom kad dobiju novac od UEFA ..ZA Razvoj zenskog fudbala na neki neverovatan nacin novac stigne na sva druga mesta osim na mesto za sta je namenjen za razvoj zenskog fudbala..
  Klubovi se razmeću novcem a njihove koleginice nemogu da treniraju na terenu kad treba niti da dobiju autobus za gostovanja i jos mnogo toga…. SRAMOTA ZA Srbiju …
  Ova drzava nema sluha nizasta….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal