Pratite nas

Košarka

Francuzi bi da „ukradu“ Marinu Maljković Srbiji

marina maljković

Kao bomba odjeknula je vest košarkaškim krugovima da Francuzi žele da „ukradu“ Marinu Maljković i postave je za selektora svoje reprezentacije.

Nije neka tajna da u Košarkaškom savezu Francuske nisu baš prezadovoljni dosadašnjim rezultatima, jer smatraju da imaju tim za najviše domete, ali srebro na Evropskom prvenstvu i bronza na Olimpijskim igrama je najdalje što su dobacili ovog leta.

Zato je ideja jasna: dovesti na klupu – najbolju! A, Marina Maljković je vođenjem Srbije do nove evropske titule dokazala da to i jeste.

Ona, pak, poručuje u razgovoru za „Lekip“ da se ništa ne događa po tom pitanju.

Govorim samo o zvaničnim stvarima, a zvanično nisam imala nikakve razgovore. Danas vam ne mogu odgovoriti na ovo pitanje. Sa druge strane, nije tajna ako me pitate o emocijama to su uvek Srbija i Francuska ili Francuska i Srbija, kako želite. Moj život kada nisam u klubu svodi se na 50 odsto Pariz, 50 odsto Beograd„, otkrila je Marina Maljković Francuzima.

Ona je dodala da ne gleda samo sebe, nego i dobrobit srpske košarke, pa kada jednom bude otišla, želi da ostavi iza sebe sve na svom mestu.

Da li je ovo pravi trenutak da odem? Ne znam, ali mora sve da bude zdravo i dobro za Srbiju, kao i za Francusku“, poručila je Marina francuskom listu.

Marina Maljković je kao selektor reprezentacije Srbije osvojila dva zlata i bronzu za Evropskim prvenstvima, kao i bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka