Pratite nas

Fudbal

Fijaker stari ulicama luta… Neviđena proslava fudbalerki Spartaka (FOTO)

spartak proslava
Foto: ŽFK Spartak

Subotica je baš umela da proslavi Spartakovu duplu krunu! Posle gala slavlja na dodeli titule prvaka, upriličene na gradskom stadionu, Golubice su imale i neviđeni doček u gradu nakon osvajanja Kupa Srbije.

Rukovodstvo grada Subotice na čelu sa gradonačelnikom Subotice  Stevanom Bakićem je organizovalo nezaboravni doček za fudbalerke Spartaka. Organizovana je jednočasovna vožnja fijakerima kroz grad, a sugrađani su ovacijama pozdravili najbolji tim u Srbiji.

Osvajačice duple krune zajedno sa stručnim štabom ispred Gradske kuće dočekala je Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sport i omladinu.

Živa legenda srpskog fudbala: Spartak 19 trofeja – Violeta Slović 19 trofeja

Violeta Slović, lider generacije Spartaka se zahvalila na dočeku ispred ŽFK Spartak. Zahvalila se gradu i gradonačelniku Stevanu Bakiću na velikoj podršci kao i na defileu. Istakla je da je bilo jako emotivno, da su sve igračice osetile podršku od Subotičana koji su ih aplauzom pozdravljali.

Violeta je naglasila de će ova generacija u sledećoj sezoni pokušati da ode i korak dalje sa ostvarenim rezultatima, pre svega misleći na Ligu šampiona, da se ekipa plasira u grupnu fazu.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal