Pratite nas

Rukomet

Evrokup: Naisa i Bekament čekaju rivale

ehf
Foto: Eurohandball

Dva srpska predstavnika su se plasirala u treće kolo EHF Evrokupa za rukometašice. Naisa i Bekament su ostali na međunarodnoj sceni i danas će dobiti rivale.

Naisa će biti povlašćena na žrebu koji će se održati u 15 časova u sedištu EHF u Beču.

Potencijalni rivali niških rukometašica su: Stokerau (Austrija), Sokol (Češka), AEP (Grčka), Gran Kanarija (Španija), H71 (Farska ostrva), KA/POR (Island), Briksen (Italija), Dudelanž (Luksemburg), Kvintus (Holandija), Unirek (Holandija), Vestfrisland (Holandija), BEKAMENT (Srbija), Cug (Švajcarska), Mihalovce (Slovačka), Krsistijanstad (Švedsk), Izmir (Turska).

Prema pravilniku EHF, koji stoji na sajtu u najavi žreba, nema ograničena da klubovi iz iste zemlje ne mogu da se sretnu u narednoj rundi. Što znači da bi par 3. kola mogao da bude Naisa – Bekament.

A, kada je klub iz Aranđelovca u pitanju, Bekament će biti u grupi nepovlašćenih na izvlačenju, pa su njegovi potencijalni rivali: Viktorija Brest (Belorusija), Slavija Prag (Češka), Malaga (Španija), Elče (Španija), Vestmaneja (Island), Makabi Ramat Gan (Izrael), Salerno (Italija), Vardar (Makedonija), Venlo (Holandija), Madeira (Portugal), NAISA (Srbija), Spono Igls (Švajcarska), Dunajska Streda (Slovačka), Skara (Švedska), Ankara (Turska), Galičanka Lavov (Ukrajina).

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet