Pratite nas

Fudbal

Elvira Todua: Seks pred utakmicu je normalan za fudbalerke

Golmanka reprezentacije Rusije Elvira Todua (35) kaže da fudbalerke pred utakmice imaju seks! Sportistkinja je šokirala javnost izjavom, koja ja naišla na oprečne komentare.

Međutim, ona je ne obazirući se na to šta će ljudi reći objasnila da se žene tako opuštaju pred važne mečeve

“Za fudbalerke je sasvim normalan seks pred utakmicu. Kod muškaraca znam da nije tako, mnogi treneri to zabranjuju’‘, rekla je Elvira.

I zaista je tako! U muškim selekcijama treneri i selektori reprezentacija fudbalere često zatvaraju u karantin između ostalog kako ne bi bili seksualno aktivni. Italijanski trener Antonio Konte strogo zabranjuje svojim igračima da imaju seks pred utakmicu.


Ruskinja je osim o seksu, pričala i o ugovorima koje imaju profesionalne fudbalerke, a koji ih štite kada moraju da prekinu karijeru zbog trudnoće.

‘Naši ugovori predviđaju da je klub dužan da plaća ugovor u slučaju materinstva. U CSKA imamo tu klauzulu, ali znam da nije svuda tako. Znam da se u nekim klubovima ugovori raskidaju zbog toga“.

Elvira je rođena u Tvkarčalu, ali se zbog ratova u Abhaziji preselila u Rusiju. U karijeri je branila za nekoliko ruskih timova, a trenutno stoji na golu CSKA iz Moskve. Ima tačno 100 seniorskih nastupa za nacionalni tim Rusije.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal