Pratite nas

Odbojka

Elica rekla “da” Aleksandru

Elica rekla “da” Aleksandru

Bugarsko-srpski veza biće krunisana brakom! Jedan od naših najboljih odbojkaša i doskorašnji član Peruđe Aleksandar Atanasijević otkrio je na društvenim mrežama da je zaprosio dugogodišnju devojku i takođe istaknutu odbojkašicu Elicu Vasilevu i da je on pristala da se venčaju.

Bugarska reprezentativka otkrila je nedavno da su njih dvoje u početku veze razgovarali na italijanskom, jer su se na „čizmi“ i upoznali, a onda im je srpski postao „zvanični“ jezik.

“Naučila sam da pričam srpski jezik, mada ne baš toliko dobro koliko bih volela. Želim da napredujem i da pričam bolje. Kad smo se tek upoznali mi smo razgovarali na italijanskom, ali nam nije to baš odgovaralo. Kasnije je srpski postao naš zajednički jezik. Kad je Aleksandrovo znanje bugarskog u pitanju, ocenika bih ga – “onako”. Dok smo kod kuće u Sofiji razume sve, nije toliko loš, ali čekamo da bude još bolji. Mora još reči da nauči”, ispričala je nedavno Elica za portal “24sedam”. 

Vasileva i sad nastupa na Apeninskom poluostrvu za Palavolo Skandići, dok je Aleksandar osam godina igrao u Peruđi i pristao je da ovog leta promeni sredinu i ode u poljski Belhatov.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka