Pratite nas

Sportovi u vodi

Dragana Ivković odredila spisak juniorki za SP

vaterpolo juniorke
(Foto: waterpoloserbia.org)

Selektorka ženske juniorske i seniorske vaterpolo reprezentacije Srbije, Dragana Ivković, odredila je spisak igračica rođenih 2001. godine i kasnije za Svetsko prvenstvo, koje se igra od 10. do 16. oktobra u Izraelu.

Na spisku su: Nikolina Travar (Vojvodina), Miljana Dimitrijević (Crvena zvezda), Hristina Ilić (Crvena zvezda), Lolita Avdić (Vojvodina), Tatjana Teodorović (Crvena zvezda), Andrea Gašić (Crvena zvezda), Ana Milićević (Palilula), Jelena Šarac (Crvena zvezda), Janja Kaplarević (Vojvodina), Tijana Rončević (SAD), Iva Lujić (Crvena zvezda), Jana Lujić (Crvena zvezda) i Tijana Lukić (Crvena zvezda).

Osnovni cilj je plasman među prvih osam. Ovo je mlada reprezentacija, koja će činiti okosnicu seniorske ekipe i taj sastav će, pojačan sa nekoliko iskusnih igračica, igrati u kvalfiikacijama za Evropsko prvenstvo, gde će protivnik verovatno biti selekcija Portugala“, rekla je selektorka  Dragana Ivković.

Srbija se u prvom kolu sastaje sa Izraelom 10. oktobra od 17:30 po lokalnom vremenu (sat napred u odnosu na Srbiju). Dan kasnije protivnik će biti Peru od 12 časova, a potom će 12. oktobra igrati sa Argentinom od devet sati ujutru.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Sportovi u vodi