Pratite nas

Rukomet

Bregar: Pun sam pozitivne energije i jedva čekam da upoznam sve pozvane igračice

uroš bregar selektor

Ženska rukometna reprezentacije Srbije okupila se danas u SC FSS u Staroj Pazovi. Pripreme su na programu od 7. do 11. juna 2021. godine, a testiranja i trenažni proces će se odvijati u dve grupe. Prva grupa rukometašica na okupu će biti 7. i 8. juna, dok će druga grupa trenirati od 8. do 11. juna.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izneo je plan rada u toku ove nedelje:

Do Svetskog prvenstva nemamo mnogo dana za trening, tako da smo odlučili da iskoristimo ovih pet dana i podelimo igračice u dve grupe. U prvoj grupi je, mogu da kažem, A reprezentacija, a u drugoj grupi B selekcija – igračice koje polako dolaze u A reprezentaciju. Prvo ćemo uraditi analizu utakmice sa Slovačkom, da vidimo koje su stvari bile dobre, a koje loše. U planu su i testiranja igračica i taktički trening da dodamo još neke nove stvari, a sa druge strane ne želimo da ih previše opteretimo jer je kraj sezone, da ne bi došlo do nekih povreda. Cilj u prethodnom okupljanju je ostvaren i baš sam zadovoljan energijom i zalaganjem”.

Cilj ovog okupljanja je upoznavanje sa što većim brojem rukometašica.

To je plan, pozvao sam 40 igračica. Ove nedelje je na pripremama je i juniorska selekcija kod mog pomoćnog trenera Dragana Markova, tako da planiram da i njih posetim. Pun sam pozitivne energije i jedva čekam da se upoznam i sa ovom drugom grupom rukometašica i radim sa njima”, istakao je Bregar.

Kapiten reprezentacije Katarina Krpež Šlezak ističe zadovoljstvo zbog ponovnog okupljanja.

Ovo nam je prilika da se okupimo malo, a istovremeno da uradimo ono što je u planu. Jeste kraj sezone, ali imamo testiranja koja treba da uradimo da bismo se pripremili za takmičenja koja nas čekaju u budućnosti. Pred nama su dva dana za testiranja koja su bitna jer nam po tome prave plan i program rada. Srećna sam što smo se okupile, prethodna akcija je bila uspešna i nadam se da je naredno Svetsko prvenstvo korak ka boljem”, podvukla je Krpež Šlezak.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet