Pratite nas

Rukomet

Bregar objavio spisak za finiš kvalifikacija

rukometna reprezentacija

Ženska seniorska reprezentacija Srbije odigraće početkom aprila poslednja dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a novo okupljanje najboljih srpskih rukometašica zakazano je za 28. mart.

Prvi susret zakazan je za 3. april u Bugarskoj s početkom u 16 časova, dok će četiri dana kasnije u Zrenjaninu biti odigran i duel sa Turskom od 18 časova.

Selektor Srbije Uroš Bregar, za ovu akciju pozvao je 24 igračice.

Golmani: Jovana Risović, Marija Simić, Moli Kubina


Pivoti: Jelena Knežević, Marija Petrović, Edita Nuković, Katarina Bojičić


Leva krila: Sanja Radosavljević, Tamara Kocić, Aleksandra Stamenić


Desna krila: Nataša Lovrić, Dunja Radević, Tijana Simić


Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Tamara Mandić, Aleksandra Vasić, Teodora Majkić, Una Obrenović, Jovana Ristić, Milica Ignjatović, Anđela Janjušević

Posle dva tesna poraza od Crne Gore u prethodnom ciklusu, trener srpske selekcije najavio je borbu za plasman na Evropsko prvenstvo i pozvao publiku da pruži podršku devojkama u Zrenjaninu.

‘’U utakmicama protiv Crne Gore smo pokazali vidan napredak u odnosu na Svetsko prvenstvo i još jednom mogu reći da nam je žao što rezultatski nismo prošli bolje. Sada nas čeka poslednji kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evropsko prvenstvo i pre svega želim da sve igračice dođu zdrave na pripreme i da naša igra bude još bolja„, poručio je selektor.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet