Pratite nas

Rukomet

Bregar i Risović: Presudilo iskustvo Francuskinja

Šteta na kraju, bilo je teško ovim tempom igrati 60 minuta i odgovoriti na odličan napad i odbranu Francuske. Pokazali smo baš veliko srce, veliku želju i volju u odbrani, na golu je odlično izdanje imala i Jovana Risović”, rekao je selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar nakon poraza od Francuske (22:19), u drugom kolu druge faze Svetskog prvenstva u Španiji.

„Najveći problem je bio zaustaviti njihove polukontre jer su zaista brze. Treba nam još iskustva da to sprečimo i na kraju mislim da su presudili laki golovi koje su postigli jer su brži od nas„, zaključio je selektor Bregar.

Prvi golman srpske reprezentacije Jovana Risović zadovoljna je igrom protiv Francuske.

One su aktuelni olimpijski šampioni, stvarno izuzetna ekipa. Mi smo u utakmicu ušli hrabro, borbeno, sa stavom da nemamo šta da izgubimo. Mislim da smo pokazali zaista veliko srce. Odigrale smo fenomenalno odbranu, to što smo spustili Francusku na 22 gola je veliki uspeh. Pred kraj u nekim odlučujućim momentima nismo realizovale situacije u kojima smo se našle i zbog toga mi je krivo, ali mislim da nemamo za čim da žalimo„, rekla je Risović.

U poslednjem kolu druge faze Srbija u ponedeljak od 18 časova igra protiv Slovenije.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet