Pratite nas

Miks

Božidar Maljković primio pismo dobrodošlice u Japan na Olimpijske igre

Božidar Maljković primio pismo dobrodošlice u Japan na Olimpijske igre

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković ugostio je danas u Olimpijskoj kući ambasadora Japana, Njegovu ekselenciju Takahika Kacumatu i predsednika Tojota Adria, Kensukea Cičija, koji su poželeli srećan put u Japan Olimpijskom timu Srbije i puno uspeha svim sportistima na nastupajućim Igrama koje će biti održane u Tokiju.

Ovom prilikom Cičija je uručio Božidaru Maljkoviću Pismo dobrodošlice u Japan, kao gest poštovanja prema srpskim sportistima koji će uskoro nastupati na najvećoj svetskoj smotri sportista. Događaju je prisustvovala i Anja Obradović, džudistkinja koja će predstavljati našu zemlju na OI u kategoriji do 63kg.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije se zahvalio gostima na lepim željama pred put u Japan.

“Željno iščekujemo početak Olimpijskih igara i uz ovakvu podršku, sigurno ćemo ostvariti još bolje rezultate”, rekao je Božidar Maljković.

Džudistikinja Anja Obradović takođe je rekla da srpski olimpijci željno iščekuju nastup na Igrama.

“Govorim u ime svih mojih kolega olimpijaca kada kažem da svi jedva čekamo put u Tokio i nastup na Olimpijskim igrama. Nekima od nas ovo će biti prvi nastup na najvećem svetskom takmičenju i svaki vid podrške i gest gostoprimstva nam puno znači”, istakla je Obradovićeva.

Igre u Tokiju počinju za tačno 11 dana, a Srbiju će predstavljati 85 sportista.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks