Pratite nas

Odbojka

Boričić: U većem delu utakmice bila sam ljuta

Marijana Boričić (CEV)

Istorijsko veče na Ubu, odbojkašice srpskog prvaka ostvarile su prvu pobedu u Ligi šampiona.

Ubljanke su na svom terenu sa 3:0 pobedile mađarsku Niređihazu, ali i pored toga Marijana Boričić, trener srpskog tima, nije bila zadovoljna igrom.

Lep je osećaj stvarno, mada ja nisam zadovoljna generalno kako smo odigrale ovu utakmicu. Tokom većeg dela meča sam bila ljuta. Pravimo ogroman broj grešaka i na servisu i u napadu. Moramo svaki put da se naradimo duplo. Kao da igramo protiv sebe i to nam se ponavlja. Uvukla se neka nesigurnost i takvo stanje traje. Sigurno da možemo mnogo bolje… Ali, mi to stalno pričamo, a nikako da pokažemo. Ovaj rezultat bi mogao malo da nam pomogne u tome„, pričala je Marijana za Mozzart Sport.

Osvrnula se Marijana i na detalje koji su olakšali Ubljankama put ka pobedi.

Ekipa Niređhaze se muči takođe bez prvog dizača, pokušali su sa novim – devojkom koja je stigla iz Bugarske, videlo se da su neuigrani. Treći set su vratili drugog s kojim su igrali u prethodnom periodu, pa je onda bila tečnija igra. Mi smo tada slabije servirali, plašili smo se da ne pogrešimo, počeli smo samo da ubacujemo servise… Onda je bilo mnogo kvalitetnijih prijema pa su mogli da odigraju bolje sa njihovim primačima, koji su izuzetni, vrlo skočni, snažni i lepo udaraju. Ali, izdržali smo nekako i drago mi je zbog toga„, zaključila je Marijana Boričić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka