Pratite nas

Miks

Arsović i Vukašinović: Nismo zadovoljne, popravićemo utisak

Reprezentativke Srbije u streljaštvu Andrea Arsović i Sanja Vukašinović u disciplini vazdušna puška nisu uspele da se plasiraju u finale. Arsovićeva je u kvalifikacijama zauzela 29. poziciju sa rezultatom – 623,3 krugova, dok je mlada Vukašinovićeva prvu predstavu na Igrama završila na 44. mestu sa učinkom od 617,8 krugova.

Njih dve će ponovo na vatrenu liniju izaći 27. jula u miks konkurenciji. Andrea Arsović će nastupiti zajedno sa Milenkom Sebićem, dok će Sanja Vukašinović prolaz u finale tražiti zajedno sa Milutinom Stefanovićem. Treću predstavu imaće 31.jula u disciplini 50 metara puška trostav.

“Nisam zadovoljna rezultatom naravno. Prve tri serije su bile više nego odlične, nažalost kasnije su stvari otišle u drugom smeru i nisam uspela da se vratim u fokus sa početka. Očekuje me miks dubl sa Milutinom Stefanovićem za tri dana i želim da tu ispravim sve greške”, rekla je Andrea Arsović.

Sanja Vukašinović je naglasila da se nadala boljem rezultatu, ali da će truditi da u narednim nastupima popravi svoj utisak.

“Otvorile smo ovaj takmičarski dan za naš tim pa sam osećala još veću dozu odgovornosti. Ovo nije moja najbolja disciplina, u narednim danima ću pokušati da popravim utisak u novim nastupima. Očekivala sam i danas bolji rezultat, ali moramo da idemo dalje”, rekla je Vukašinovićeva.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks