Pratite nas

Miks

Arsović: Biće ovo moje najbolje Igre

Arsović: Biće ovo moje najbolje Igre

Ovo će biti moje treće Olimpijske igre, imam više iskustva i verujem da ću napraviti bolji rezultat nego što sam imala u Londonu i Riju. To me motiviše i daje mi vetar u leđa, rekla je srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović.

Srbiju će na Igrama u Tokiju predstavljati sedmoro strelaca, među njima je i višestruka evropska šampiona Andrea Arsović.

„Sa svojim timom sam tokom pauze pokušala što pre da se prilagodim na novonastale stvari kako bih bolje podnela sve napore koji me čekaju. Olakšavajuća okolnost mi je bila ta što je savez organizovao dodatnih 10 takmičenja za nas koji smo obezbedili normu za Igre. Ti susreti šampiona su bili velika stvar i nismo ispali iz forme“, kaže Arsović.

Prvenstvo Evrope u streljaštvu koje je nedavno održano u Osijeku bilo je prvo takmičenje posle više od 10 meseci, a uskoro je očekuje još jedno takmičenje, svojevrsna priprema za Igre.

„Prvi put smo se susreli sa merama koje ćemo imati na Olimpijskim igrama. Za tri nedelje ću se takmičati na Svetskom kupu i to će biti dobro zagrevanje za ono što sledi, da vidimo u kakvoj smo formi.“

Arsović je u Londonu 2012. godine ostvarila najbolji rezultat na Olimpijskim igrama – 15. mesto u disciplini vazdušna puška na 10 metara.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks