Pratite nas

Odbojka

Ana došla, Adela i Karina napustile Zvezdu

Odbojkašice Zvezde drugi deo sezone neće odigrati u istom sastavu kao prvi. Na zvaničnom sajtu kluba je objavljeno da je stigla Kubanka Ana Kleger, a da su ekipu napustile Adela Helić i Karina Denisova.

Igračica iz Kube pokriva poziciju korektora, a iza sebe ima bogato iskustvo koje je skupila u klubovima poput Albe, Telekom Bakua, Lokomotive Kalinjingrad, Budlovani Lođa… U Crvenu zvezdu je stigla iz kineskog Šandonga.

Popunili smo roster, mada Ana još uvek nije spremna da igra. Ona je bila u Kini u prethodnom delu sezone i tek je za dve nedelje očekujemo u potpunosti spremnu„, rekao je trener Crvene zvezde Ratko Pavličević, pa pohvalio i igračicu koja je u poslednje vreme dobila najveću minutažu na korekciji. „Tara Taubner je bila odlična na poslednje dve utakmice„.

Pomenuo je prvi strateg kluba sa Marakane i mlade igračice koje su od početka sezone u sastavu i čekaju šansu sa klupe – Simona MateskaNevena Sajić i Višnja Žigić.

Polako stasavaju, kod njih je bitno da rade dobro i da pokazuju da su spremne da pruže maksimum kad treba„, podvukao je Pavličević.

Odbojkašice Zvezde naredni meč igraju 27. januara protiv Omladinca, a posle toga ih čeka spektakl na Banjici jer 31. januara u Beograd stiže šampion Evrope Vakifbank.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka