Pratite nas

Odbojka

Ana Bjelica: Samo da nam se Maja vrati što pre

Ana Bjelica: Samo da nam se Maja vrati što pre

Odbojkašice Srbije pregazile su i Azerbejdžan u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, pa će se večeras od 20 časova sa Rusijom boriti za prvo mesto u grupi. Primetno je bilo da juče na terenu, ni na klupi, nije bilo kapitena Maje Ognjenović.

Pomoćni trener Branko Kovačević rekao je posle meča kratko da se radi o manjem zdravstvenom problemu i da bi Maja već večeras trebalo da bude sa ekipom.

Uprkos relativno lakoj pobedi nad Azerbejdžanom, Ana Bjelica je rekla da je Maja Ognjenović nedostajala ekipi.

„Sigurno da je Azerbejdžan do sada odigrao najbolje. Nismo ušli spremni i motivisani kao protiv drugih protivnika, što je i normalno. Najbitnije da smo dobili 3:0. Nadam se da će Maja da se vrati. Fali nam koliko na terenu, toliko i van njega. Nadam se da će večeras biti dobra utakmica i da ćemo trijumfovati“, rekla je Bjelica.

Otkako je obavljen žreb grupa jasno je bilo da će duel Srbije i Rusije biti derbi grupe.

„Trebalo bi da bude derbi grupe. Opet, one su došle u oslabljenom sastavu. Ali, to su sve igračice koje igraju na visokom nivou, u vrhunskim ekipama. Nadam se da ćemo izaći spremnije, psihički. Verujem da će biti i više publike. Biće spektakl. Mnogo nam znači što publika dolazi u velikom broju. Ove godine smo igrale bez publike u klubovima, kao i na Olimpijskim igrama. Ovo sad nam mnogo znači, stvarno je prelep osećaj. Nadam se da ćemo im pokloniti i ove godine zlatnu medalju“, rekla je Bjelica.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka