Pratite nas

Odbojka

Ana Bjelica nastavlja karijeru u Kini

Korektorka srpske reprezentacije, Ana Bjelica, ima već potpisan ugovor sa kineskim Pekingom. U Kini sezona počinje krajem novembra, tako da će se Ana uskoro priključiti ekipi, ali po dolasku u ovu zemlju prvo mora da provede tri nedelje u karantinu.

Takva su pravila za sve koji prihvate angažman u Kini. Naša reprezentativka se nada da će uskoro završiti sa neophodnom papirologijom i krenuti put Dalekog istoka.

Odbojkašica Srbije je ove godine osvojila bronzu na Olimpijskim igrama, a potom i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, koje je održano u Beogradu.

„Slegli su se utisci, shvatile smo da smo ostvarile stvarno fantastičan uspeh. Posle bronze na OI, uspele smo da uzmemo srebro u Beogradu. Ostaje žal u tom finalu, ali nedostajalo nam je možda malo sreće i snage u toj utakmici“, kaže Bjelica.

Ona je u finišu prošle sezone nastupala za Železničar iz Lajkovca u Kupu Srbije i umnogome doprinela osvajanju trofeja. Na početku ove sezone bila je sa tribina velika podrška ekipi iz Lajkovca u borbi za trofej Superkupa.

„Imala sam predivno iskustvo u Železničaru. Tamo sam se osećala kao kod kuće, skroz su me prihvatili. Sad sa njima i treniram, dok se ne priključim klupskim obavezama. Iskreno, teže mi je bilo ove godine da gledam sa tribina, pogotovo što su igrale pet setova, bila je neizvesna utakmica. Superkup je stvarno bio prelep događaj u Lajkovcu, organizovan na najvišem mogućem nivou, bilo je sjajno za posmatranje“, poručila je Ana.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka