Pratite nas

Košarka

Američke košarkašice se tukle na ulici, klub ih otpustio (VIDEO)

Zvezda američke košarke Kortni Vilijams, članica WNBA tima Atlanta Drima i učesnika ol-star utakmica, glavni je akter neviđenog skandala o kojem bruji javnost u SAD.

Ona je objavila snimak na velike tuče koja se dogodila u maju, a u haosu na ulici, ispred jednog fast food restorana, učestvovale su tri košarkašice Atlante.

Američki mediji pišu da je do sukoba došlo jer je neko ružno prokomentarisao Kortninu devojku, a njena saigračica Kristal Bredford pokušavala je da smiri situaciju, ali je na kraju i sama učestvovala u tuči.

Vilijamsova je u videu,koji je kasnije obrisala, pokušala da objasni svoju stranu priče, ali tek onda je došlo do pravog skandala jer je otkriveno da je klub Atlanta Drim znao za sukob i odbio je da reaguje.

„Ponašanje na snimku je neprihvatljivo i ne odražava vrednosti ove organizacije“, poručili su iz WNBA ekipe iz Atlante tek pet meseci nakon što su saznali za skandal.

Tako su juče pokušali da smire tenzije, a da bi se dodatno „osigurali“ da se sličan skandal neće dogoditi oni su svim košarkašicama koje su učestvovale u tuči uručili otkaz.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka