Pratite nas

Rukomet

Agbaba i Jovović: Verujemo da ćemo biti iznenađenje prvenstva

rukometašice srbije

Reprezentacija Srbije doputovala je Valensiju, bazu grupne faze takmičenja naših rukometašica na Svetskom prvenstvu.

Dva dana je ostalo do početka takmičenja, a Srbija će u toku današnjeg i sutrašnjeg dana odraditi dva treninga u Španiji, pre nego se u petak, 3. decembra od 20:30 časova sastane sa prvim rivalom u grupi, reprezentacijom Poljske.

Po doslasku u Španiju, Marija Agbaba je iznela očekivanja od predstojećeg takmičenja.

Prvi put nastupamo u ovakvom sasatavu, nadam se da možemo da budemo jedno veliko iznenađenje na ovom prvenstvu i naravno, nadamo se dobrim rezultatima. Za dva dana je prve utakmica sa Poljskom, dosta smo se pripremali, ali kao što sam rekla prvi put smo u ovom sastavu. Nadam se da ćemo dati sve od sebe i da ćemo sve onošto smo radili na treninzima preneti na utakmicu. Znamo da je prva utakmica na takmičenju najteža. Mislim da će sve biti ok, ja verujem u ove devojke, verujem u tim“, poručila je Agbaba.

Srećno! Srpske rukometašice otputovale na SP

Veru u dobar rezultat u Španiji ima i Jovana Jovović.

Meni je ovo treće takmičenje sa seniorskom generacijom, nadam se da ćemo ostvariti pozitivniji rezultat i utisak nego sa prethodnih takmičenja. Mislim da u ekipi vlada zrela atmosfera. Imamo dosta mladih igrača, ali i malo iskusnijih, ali mislim da bi sve to trebalo da bude dobro. Ako ne sad, onda u naredne dve, tri godine“, istakla je Jovović.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi B u Liriji protiv selekcija Poljske, Kameruna i Rusije.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet